ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ З ОБСЛУГОВУВАННЯ КОТЕЛЕНЬ

ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ З ОБСЛУГОВУВАННЯ КОТЕЛЕНЬ

Ось уже сьомий рік поспіль Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводить підготовку робочих кадрів з обслуговування котелень за ліцензованими робітничими професіями «Оператор котельні» та «Машиніст (кочегар) котельні».

Нещодавно у закладі освіти відбулись державні кваліфікаційні атестації  здобувачів освіти груп «ОК-27», «ОК-28», «ОК-29», які навчались за професією «Оператор котельні».

Здобутий кваліфікаційний рівень надає нашим випускникам можливість обслуговувати котельні різних підприємств, організацій чи установ, які для обігріву своїх будівель і приміщень використовують устаткування на газоподібному паливі.

Робота з обслуговування систем опалення пов’язана з об’єктами підвищеної небезпеки, і спеціалісти в цій сфері мають мати відповідні знання та навички щодо обслуговування котелень, чітко виконувати правила  нагляду за ними. Тому в програму навчання входить як професійно-теоретична підготовка, так і виробниче навчання та виробнича практика безпосередньо на робочих місцях у відповідних закладах регіону.

Наразі Івано-Франківський ЦПТО ДСЗ продовжує набір бажаючих для навчання з обслуговування котелень під час опалювального сезону.