ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК СПЕЦІАЛІСТІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ

ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК СПЕЦІАЛІСТІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ

03 листопада цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулась чергова кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи «А-23», які навчались за професією «Адміністратор».

На випуск спеціалістів сфери обслуговування завітав директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, який відзначив хорошу професійну підготовку майбутніх адміністраторів та з радістю вручив їм свідоцтва про присвоєння робітничої професії.

Директор ЦПТО ДСЗ Марія Гопайнич зазначила, що навчання майбутніх працівників сфери обслуговування розпочалось ще у червні і за цей час вони успішно пройшли професійно-теоретичну підготовку з вивчення відповідних навчальних предметів (обслуговування відвідувачів та організація документаційного забезпечення управління на підприємстві, в установі, організації; основи рекламного маркетингу; інформаційно-комп’ютерне забезпечення обслуговування тощо) та професійно-практичну підготовку, яка включала виробниче навчання та виробничу практику. Здобуті знання та навички неодмінно допоможуть нашим випускникам в опануванні професії адміністратора.