КАСИРИ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАЛУ   УСПІШНО ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ

КАСИРИ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАЛУ УСПІШНО ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ

01 листопада цього року здобувачі освіти  групи «КТЗ-21», які навчались у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, успішно здали державну кваліфікаційну атестацію та отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Касир торговельного залу третьої категорії».

Сучасний кваліфікований касир має професійно володіти навичками із використання сучасного електронного торговельного обладнання та устаткування. Впродовж навчання здобувачі освіти професійно освоїли роботу на новітніх касових апаратах, навчились працювати з пристроями для рахування грошей, зчитувачів штрих-кодів,  вивчили роботу касового боксу та терміналу обліку.

Роботодавці торговельних закладів регіону, де проходили виробничу практику майбутні касири, відзначили їх старанність та зацікавленість у майбутній професії. Це магазини: «Вікторія» (м. Калуш), «Полуниця», «Good Fish», «Естетік Хаус» (м. Івано-Франківськ), «Вишнів» (с. Вишнів) , «Гермес» (м. Долина), «Юр-Аква» (м. Коломия), «Продути» (с. Максимівка), а також Бурштинська філія повного товариства «Ломбард «Галицький «Даниляк і компанія».

В теперішній час у торговельній справі чи не найбільша конкуренція, відповідно зростають вимоги роботодавців до особистісних та професійних якостей працівників. Особи із відповідним професійним рівнем, який відповідає сучасним вимогам торговельної галузі, завжди матимуть переваги при влаштуванні на роботу.