Молодші мендичні сестри

МЕДИЧНІ СЕСТРИ З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ

Успішною здачею державної кваліфікаційної атестації завершилось для здобувачів освіти групи «ММС-16» навчання в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.  11 липня цього року 30 слухачів заслужено отримали свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими» і вже, як професійні спеціалісти, ступають на нелегку стежину медсестринської праці.

Навчання здобувачів освіти відбувалось на базі Комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», яке з метою підготовки професіоналів у сфері догляду за хворими вже не вперше люб’язно надає свої виробничі потужності. Адже саме на практичних заняттях з догляду за хворими майбутні медичні сестри здобувають професійні знання та вміння з ведення сестринської справи, надання допомоги і моральної підтримки пацієнтам, догляду за ними.

Для групи «ММС-16» залишився позаду час наполегливої праці в закладі освіти, коли на уроках теоретичного та виробничого навчання і виробничої практики доводилось опановувати всі тонкощі цієї нелегкої професії. Попереду – напружений час відданого професійного служіння тим, хто потребує чуйного серця, ласкавого погляду, «легкої» руки…