РОЗПОЧИНАЄМО ПІДГОТОВКУ ДО ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ

РОЗПОЧИНАЄМО ПІДГОТОВКУ ДО ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ

Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинає підготовку спеціалістів з обслуговування котелень.
У липні поточного року в нашому закладі освіти приступили до навчання здобувачі освіти за професіями «Оператор котельні» та «Машиніст (кочегар) котельні».
Час спливає швидко, і «несподівано» прийдуть холодні дні, коли наші оселі, підприємства, організації, школи і садочки потребуватимуть додаткового обігріву для комфортного функціонування. Ось тоді і будуть затребувані «наші» спеціалісти, які знаються на обслуговуванні котелень.
Кваліфіковані викладачі згідно з робочим навчальним планом викладатимуть предмети професійно-теоретичної підготовки, також в процесі навчання передбачена професійно-практична підготовка – виробниче навчання та виробнича практика у відповідних закладах регіону. Адже до початку опалювального сезону  слухачам необхідно досконало вивчити будову та роботу водогрійних і парових котлів, що працюють на  твердому паливі та природному газі, а також і допоміжного обладнання – насосів,  моторів,  вентиляторів  та  інших механізмів, які використовуються в системі опалення.