РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ АДМІНІСТРАТОРИ

НАВЧАННЯ АДМІНІСТРАТОРІВ

Колектив Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості радо вітає здобувачів освіти, які у червні поточного року розпочали навчання за професією адміністратора.

Існує безліч сфер діяльності, де потрібен адміністративно-господарський персонал. Стільки ж знань, умінь і навичок необхідно для роботи адміністратором в сучасних умовах. Це  знання комп’ютерної техніки і організація обслуговування відвідувачів, документаційне забезпечення управління і маркетингова діяльність підприємства. А ще справжній професіонал своєї справи має проявляти увагу і оперативність у вирішенні різноманітних можливих конфліктних ситуацій, приймати рішення і брати за них відповідальність на себе, грамотно координувати роботу підприємства.

Здобувачі освіти групи «А-23» окрім професійно-теоретичної підготовки проходитимуть і професійно-практичну підготовку – виробниче навчання та виробничу практику на робочих місцях у відповідних закладах регіону.

Сьогодні без адміністратора не обходиться жоден сучасний заклад чи фірма. Тому грамотний, досвідчений спеціаліст завжди зможе знайти свого роботодавця і успішно розпочати професійну кар’єру. Сподіваємось, що навчання у нашому закладі освіти стане у цій нелегкій справі першою сходинкою професійного зростання.