ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ ПРОДАВЦІВ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ ПРОДАВЦІВ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

10 березня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулась державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи «ПМ-19».
В цей день слухачі, які навчались за професією «Продавець непродовольчих товарів», успішно здали іспит державній кваліфікаційній комісії на право бути повноцінними спеціалістами сфери обслуговування. Професійні знання та навички, які набули здобувачі освіти за п’ять місяців професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки, будуть запорукою їх успішного працевлаштування у відповідних торговельних закладах. Хочемо зазначити, що до фахового навчання майбутніх продавців долучились ряд магазинів долинщини, які з радістю надали свої виробничі потужності для проходження ними виробничого навчання та виробничої практики, а саме: «Дана», «Все для дому», «Камелія», «Динамо», «Побутова хімія», «Рукоділля», «Іграшки», «Парфумер», «Меблі», «Оптова база», «Мобі».
Торговельний бізнес не втрачає своєї актуальності за будь-яких умов, а професія продавця є досить поширеною і повсякчас користується попитом на ринку праці. Тому зрозумілим є бажання наших слухачів здобути професію, яка допоможе їм працевлаштуватись у цей нелегкий час.