БУДЬ ЯКУ СПРАВУ МАЮТЬ ВИКОНУВАТИ ПРОФЕСІОНАЛИ

БУДЬ ЯКУ СПРАВУ МАЮТЬ ВИКОНУВАТИ ПРОФЕСІОНАЛИ

09 грудня 2022 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулась державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи «ПД-24», які навчались за професією «Продавець продовольчих товарів».

На перший погляд може здатися, що у процесі торгівлі немає нічого складного і будь хто може стати продавцем. Так, може, але лише грамотний, досвідчений, обізнаний продавець виконуватиме свою роботу бездоганно та професійно.

Ще у серпні переступили поріг нашого закладу освіти 15 бажаючих здобути затребувану професію продавця. Для виконання плану освітнього процесу використовувалась змішана форма навчання. Зокрема, за допомогою програми «Google  Meet» слухачі успішно засвоїли предмети професійно-теоретичної підготовки:  товарознавство продовольчих товарів, організацію та технологію торговельних процесів, роботу з реєстраторами розрахункових операцій, харчову безпеку товарів тощо. Професійно-практична підготовка проходила у відповідних торговельних закладах, які люб’язно надали нам свої виробничі потужності для виробничого навчання та виробничої практики майбутніх продавців. Це магазини «Наше м’ясо» (м.Івано-Франківськ), «BEER TO GO», «Євро Стар», «Бонжур»,  «Делікатес», «Юлія», «Квартал +» (м.Калуш), «Злагода» (с.Заріччя), «Продукти 2» (с.Ілемня), гартівня «Торба» від ТОВ «ТОР-ЗАХІД» (м.Івано-Франківськ).

Швидко сплинув час навчання для наших слухачів, попереду – трудові будні. Сподіваємось, що здобуті знання та навички допоможуть їм стати справжніми професіоналами у нелегкій праці продавця. Адже будь яку справу мають виконувати саме професіонали і лише тоді ця справа приречена на успіх!