БУТИ ПОТРІБНИМИ ЛЮДЯМ – ЦЕ ВЕЛИКЕ ЩАСТЯ

БУТИ ПОТРІБНИМИ ЛЮДЯМ – ЦЕ ВЕЛИКЕ ЩАСТЯ

30 листопада 2022 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості успішно відбулась державна кваліфікаційна атестація 30 здобувачів освіти групи «ММС-14», які за дуальною формою навчання опановували професію «Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими» на базі Комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

У теперішній нелегкий і тривожний час згадана професія є однією із затребуваних на ринку праці. І вдень, і вночі невтомна і відповідальна, медсестра завжди біля ліжка тих, кому вкрай потрібна увага і тепло, заспокійливе слово, добра порада та професіоналізм – біля хворих,  недужих, поранених… У праці медичної сестри з догляду за хворими найяскравіше розкривається її покликання і зміст життя – бути потрібною людям.

Державна кваліфікаційна комісія відзначила хорошу теоретичну та практичну підготовку майбутніх професіоналів своєї справи, вручивши їм свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Молодша медична сестра (молодший медичний брат)  з догляду за хворими».