ПОКЛИКАННЯ БУТИ МЕДИЧНОЮ СЕСТРОЮ
З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ

ПОКЛИКАННЯ БУТИ МЕДИЧНОЮ СЕСТРОЮ З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ

31 серпня цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулась державна кваліфікаційна  атестація групи «ММС-13». Свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими» отримали 30 здобувачів освіти, які успішно пройшли навчання за дуальною формою на базі Комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

Серед безлічі професій названа професія є досить складна і відповідальна. І тут недостатньо лише високого професіоналізму. Милосердя,  людяність,  доброта, співчуття людському болю і стражданням, відчайдушна хоробрість – ось неповний перелік якостей, якими має володіти справжній фахівець цієї професії. Бути медичною сестрою з догляду за хворими – це жертовність, це покликання серця, що дозволяє випромінювати величезну любов до людей.

Колектив нашого закладу освіти щиро вітає випускників із закінченням навчання. Нехай це буде добрим початком відповідальної справи служіння людям.