ДЛЯ БАЖАЮЧИХ НАВЧАТИСЬ НЕМАЄ ПЕРЕШКОД

ДЛЯ БАЖАЮЧИХ НАВЧАТИСЬ НЕМАЄ ПЕРЕШКОД

У Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 30 серпня цього року відбулась державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи «А-21», які навчались за професією «Адміністратор».

Для бажаючих навчатись, вдосконалювати свої знання та навички, розвиватись професійно немає перешкод. Такі особистості завжди шукають і, як правило, знаходять вирішення будь-яких проблем, навіть таких, що не завжди залежать від нас. У квітні цього року наш заклад освіти прийняв на навчання слухачів, які вирішили здобути професію адміністратора і реалізувати себе у новій для них галузі. Навчатись довелось здебільшого за дистанційною формою за допомогою програми «Google  Meet» – у теперішній тривожний час свої вимоги. Проте, і колектив навчального закладу, і самі здобувачі освіти зуміли зорганізувати навчальний процес на потрібному рівні.

Професія адміністратора потребує відповідної підготовки і знань, адже спеціаліст, який вміло керує процесами та грамотно розподіляє роботу серед персоналу компанії, затребуваний завжди. Тому велика увага під час навчання слухачів приділялась вивченню таких предметів як обслуговування відвідувачів, маркетингова діяльність підприємства, планування та організація роботи з персоналом та ін.

Роботодавці, які надали робочі місця для проходження виробничого навчання і виробничої практики: магазин «Плиточка», колиба «У вуйка Василя», кав’ярня «Кофіляда», міні-готель «Гуцульська родина», салон «Beauty», готельний комплекс «Вербіж», бар «Кружело», садиба «У Ярослава», перукарня «Doll House», – залишились задоволеними нашими слухачами та готові прийняти їх на роботу до своїх закладів.

Щиро бажаємо нашим випускникам успішної професійної реалізації та кар’єрного росту.