У НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ
З ОБСЛУГОВУВАННЯ КОТЕЛЕНЬ

У НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ З ОБСЛУГОВУВАННЯ КОТЕЛЕНЬ

Щороку, на початку літа, у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається підготовка спеціалістів з обслуговування котелень.

Ось і цього року безробітні громадяни за направленнями районних, міських та міськрайонних філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості приступили до навчання у нашому закладі освіти, щоб здобути робітничі професії «Оператор котельні» та «Машиніст (кочегар) котельні».

Згідно з робочими навчальними планами здобувачі освіти впродовж навчання мають  досконало вивчити будову та роботу водогрійних і парових котлів, що працюють на  твердому паливі, а також тих, що працюють на природному газі. Щоб закріпити набуті теоретичні знання на практиці, для майбутніх спеціалістів з обслуговування котелень обов’язковим є проходження виробничого навчання і виробничої практики на робочих місцях відповідних підприємств, організацій та установ.

Оскільки попереду нелегкий опалювальний сезон, наш навчальний заклад докладе усіх зусиль, щоб слухачі набули професійних знань та навиків  спеціалістів з обслуговування котелень і добре підготовленими приступили до роботи у котельнях відповідних закладів.