ВИПУСК СПЕЦІАЛІСТІВ
З ОБСЛУГОВУВАННЯ КОТЕЛЕНЬ.

РОЗПОЧАЛАСЬ ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ. ВИПУСК СПЕЦІАЛІСТІВ З ОБСЛУГОВУВАННЯ КОТЕЛЕНЬ.

01 липня 2022 року успішно закінчила навчання перша у цьому році група спеціалістів з обслуговування котелень, які підвищували кваліфікацію у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Машиніст (кочегар) котельні».

Навчання  слухачів групи «МК-11» було організовано за направленнями Верховинської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості і проводилось впродовж червня поточного року згідно з робочим навчальним планом для підвищення кваліфікації кваліфікованих робітників з професії «Машиніст (кочегар) котельні». Кваліфікаційний рівень надає нашим випускникам можливість обслуговувати котельні різних підприємств, організацій чи установ, які для обігріву своїх будівель і приміщень використовують устаткування на твердому паливі.

І хоча за вікном у розпалі літо, саме зараз маємо подбати про підготовку до опалювального сезону, від якісної організації якого залежатимуть не лише комфортні умови для працівників, але і їх продуктивність праці.

Наразі заклад освіти проводить набір бажаючих для навчання з обслуговування котелень під час опалювального сезону.