ДУАЛЬНА ФОРМА НАВЧАННЯ ДЛЯ ПОКОЇВОК

ДУАЛЬНА ФОРМА НАВЧАННЯ ДЛЯ ПОКОЇВОК

06 червня 2022 року успішно завершили навчання здобувачі освіти групи «П-12», які опановували професію покоївки у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за дуальною формою. Поєднання теорії з практикою – одна з переваг такої форми навчання, адже вона надає можливість майбутнім професіоналам закріпити набуті теоретичні знання на практиці, а роботодавцям –  врахувати вимоги та побажання щодо підбору робочого персоналу.

Державна кваліфікаційна комісія відзначила хорошу підготовку майбутніх покоївок, їх відмінні  знання з обладнання і технології обслуговування в готелях та туристичних комплексах, знання з охорони праці, санітарії і гігієни на підприємствах готельного типу тощо.

Для проходження виробничого навчання та виробничої практики наших здобувачів освіти були укладені 3-х сторонні договори із закладами готельно-туристичних комплексів Яремчанщини: у смт. Ворохта – це садиби «Вишиванка» та «Хатки на пеньках», готельний комплекс «Ворохта»; у м.Яремче – міні-готель «Гуцульська родзинка»; у с.Поляниця – гостинний двір «Кабанова гора»; у с. Яблуниця – готель «Беркут»; у с. Горохолина – «Два кума» та ін. Зазначимо, що після завершення навчання ці заклади стануть і першим робочим місцем для наших випускників.

Покоївка – професія для тих, хто любить чистоту, порядок та вміє створювати затишок. Для професійного виконання обов’язків покоївки необхідно мати відповідні знання та навички. Тож запрошуємо на навчання усіх, хто бажає працювати у закладах готельно-туристичних комплексів та здобути одну із затребуваних професій нашого прикарпатського краю – професію покоївки.