НАВЧАННЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ 
З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

НАВЧАННЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Зазвичай кожен роботодавець у своїй діяльності стикається з проблемою організації охорони праці на підприємстві. Він має володіти знаннями цілої системи прав, обов’язків, повноважень та процедур, які спрямовані на дотримання безпечних умов праці для своїх підлеглих.

«Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки» – за таким напрямом за кошти фізичних та юридичних осіб Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводить навчання уже четвертий рік поспіль. Навчальний план п’ятиденних курсів цільового призначення  передбачає вивчення низки нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, порядку розслідування нещасного випадку тощо. Зважаючи на вимоги часу використовуємо змішану форму навчання – очну або ж дистанційну з використанням програми  «Google  Meet».

24 травня цього року у нашому закладі освіти завершилось чергове навчання з питань охорони праці. Слухачі групи посадових осіб та фахівців з питань охорони праці успішно здали іспит комісії, призначеній наказом управління Держпраці в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – в.о. начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області Романа Смаги, членів комісії – начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Андрія Іванишина та завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич. На завершення навчання слухачі отримали посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці.

На даний час у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання за вказаним напрямом уже у червні поточного року.

Для отримання додаткової інформації можна скористатись телефоном:  050 823 8069.