ПРАКТИКУЄМО ДУАЛЬНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

ПРАКТИКУЄМО ДУАЛЬНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

Серед імовірних форм навчання здобувачів освіти Івано-Франківський центр ПТО ДСЗ практикує дуальну форму – поєднання навчання в закладі освіти з навчанням на робочих місцях безпосередньо у роботодавця.

За такою формою навчались і здобувачі освіти групи «КТЗ-18» за професією «Касир торговельного залу», які 18 травня поточного року успішно здали державну кваліфікаційну атестацію та отримали свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Касир торговельного залу ІІІ категорії». Здобувачі освіти успішно виконали вимоги робочого навчального плану, який передбачав професійно-теоретичну та професійно-практичну підготовку спеціалістів торгівельної сфери: вивчення правил експлуатації сучасних електронно-касових апаратів, реалізації продовольчих та непродовольчих товарів, ведення касових операцій, виробниче навчання на підприємстві, виробничу практику.

Навчання за дуальною формою – це чудова нагода для здобувачів освіти поєднати  теорію з практикою, а для роботодавця – втілити свої вимоги та побажання щодо підготовки спеціалістів потрібної кваліфікації.

Формування груп на навчання за дуальною формою відбувається, як правило, у районних філіях обласного центру зайнятості. Наш заклад освіти завжди відкритий як для тих, хто бажає здобути робітничу професію, так і для роботодавців, які мають потребу у  кваліфікованих спеціалістах.