Випуск слухачів за професією Продавець продовольчих товарів група «ПД-22»

НАВЧАННЯ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦПТО ДСЗ

Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості успішно здійснює підвищення кваліфікації безробітних та організовує професійне навчання здобувачів освіти за ліцензованими професіями.

Щодо організації курсів цільового призначення навчальний заклад активно співпрацює з Івано-Франківським, Хмельницьким, Тернопільським, Чернівецьким та Закарпатським обласними центрами зайнятості. Напрями навчання досить різноманітні і розробляються за потребами, а саме: «Організація трудових відносин в умовах воєнного стану», «Сучасні методи ведення робіт у цегельному виробництві», «Школа фермерства. Технологія догляду за лісокультурними рослинами», «Школа фермерства. Сучасна сільськогосподарська техніка: будова, призначення, догляд та умови використання», «Школа фермерства. Механізація сільськогосподарського виробництва» тощо.

Серед ліцензованих професій найбільш затребуваною є професія продавця. 22 квітня 2022 року успішно завершили навчання здобувачі освіти групи «ПД-22» та  отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Продавець продовольчих товарів 3 розряду». А вже 27 квітня цього року розпочалось навчання для майбутніх професіоналів сфери торгівлі у групі «ПД-23». Зважаючи на вимоги часу в процесі навчання використовуватимуться елементи дистанційної форми завдяки сучасним технологіям та обладнанню.