НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ
У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦПТО ДСЗ

НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦПТО ДСЗ

З 07 по 11 лютого цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  навчалися слухачі за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки».

Навчання проводилось за кошти фізичних та юридичних осіб. До проведення занять залучались працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області, які на професійному рівні ознайомили слухачів із правилами організації роботи з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, охорони навколишнього середовища, гігієни праці тощо.

Знання слухачів з питань охорони праці перевірила комісія, призначена наказом управління Держпраці в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – в.о. начальника  Управління Держпраці в Івано-Франківській області  Романа Смаги,  членів комісії – завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич та  завідувача сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Сергія Кернякевича.

На даний час у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання за вказаним напрямом орієнтовно 21 лютого 2022 року.

Для отримання додаткової інформації можна скористатись телефоном:  +38 050 823 8069.