НАВЧАЄМО ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ 
З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

НАВЧАЄМО ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Вперше у цьому році з 20 по 26 січня  2022 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводилось підвищення кваліфікації осіб за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки».

З метою ефективної та безпечної організації навчального процесу в умовах встановленого карантину застосовувалась дистанційна форма навчання з використанням програми  «Google  Meet». До проведення занять були залучені  працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області, які згідно з навчальним планом ознайомили слухачів  із законодавством України про охорону праці, вимогами пожежної та електробезпеки, правилами охорони праці на підприємствах, в організаціях, установах тощо.

Наказом Управління Держпраці в Івано-Франківській області була створена комісія з перевірки знань з питань охорони праці в складі Голови комісії – в.о. начальника  Управління Держпраці в Івано-Франківській області  Романа Смаги,  членів комісії – завідувача сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Сергія Кернякевича, завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич. Комісія успішно провела  перевірку знань слухачів та відзначила їх хорошу підготовку з питань охорони праці.

На даний час у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання орієнтовно 07 лютого поточного року.

Детальну інформацію можна отримати за тел. +38 050 823 8069.