ЗАВЕРШИВСЯ ВИПУСК СПЕЦІАЛІСТІВ, ЯКІ НАВЧАЛИСЬ ОБСЛУГОВУВАТИ КОТЕЛЬНІ

ЗАВЕРШИВСЯ ВИПУСК СПЕЦІАЛІСТІВ, ЯКІ НАВЧАЛИСЬ ОБСЛУГОВУВАТИ КОТЕЛЬНІ

11 – 12 жовтня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулись завершальні державні кваліфікаційні атестації здобувачів освіти, які навчались за професіями «Оператор котельні» та «Машиніст (кочегар) котельні». До навчання за вказаними професіями долучались Коломийська міськрайонна, Косівська, Тлумацька та Верховинська районні філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, за направленнями яких безробітні скористались можливістю оволодіти професіями з обслуговування котелень.

Навчання тривало три місяці та складалось з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки. Здобувачі освіти професійно опанували знання з читання креслень і схем, теплотехніки, електротехніки, матеріалознавства, спецтехнології, охорони праці тощо, пройшли виробниче навчання та виробничу практику на відповідних підприємствах.

Свідоцтва про присвоєння робітничих кваліфікацій «Машиніст (кочегар) котельні» та «Оператор котельні» є документами державного зразка і надають право нашим випускникам працевлаштовуватись в установах, організаціях, на підприємствах для обслуговування котелень.