dav

ЗАВЕРШИЛОСЬ НАВЧАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ДЛЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ

30 вересня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості слухачі, які навчалися за напрямом  «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки», успішно склали іспит на знання з питань охорони праці.

Відповідно до вимог теперішнього часу навчання  та іспит проводилися за дистанційною формою. Для цього навчальний заклад має сучасне технічне обладнання, яке дозволяє проводити онлайн навчання здобувачів освіти та надавати їм необхідну інформацію для отримання відповідних знань.

Призначена наказом Управління Держпраці  в Івано-Франківській області комісія з перевірки знань з питань охорони праці в складі Голови комісії – першого заступника начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області Руслана Мазура, членів комісії – завідувача сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Сергія Кернякевича та  головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Володимира Семчука відзначила хорошу підготовку слухачів з питань охорони праці та основних положень правил безпеки.

На даний час у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання орієнтовно 07 жовтня 2021 року.

Детальну інформацію можна отримати за тел. +38 050 823 8069.