ПРОДАВЦІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ  ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ

ПРОДАВЦІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ

09 серпня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся черговий випуск здобувачів освіти. Цього разу іспит здавали слухачі групи «ПД-19», які навчались за професією «Продавець продовольчих товарів» на замовлення Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.
У багатьох побутує думка, що продавати – це справа проста. Проте, чи не кожен роботодавець бажає мати працівника досвідченого, грамотного, а тим паче у теперішній час розвитку інформаційних технологій, коли робота продавця, як правило, комп’ютеризована.
Тому впродовж навчання велика увага приділялась вивченню окрім товарознавства продовольчих товарів, харчової безпеки товарів, ще й організації та технології торговельних процесів та роботі з реєстраторами розрахункових операцій.
Державна кваліфікаційна комісія відзначила хорошу підготовку майбутніх продавців, про що свідчать отримані слухачами свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Продавець продовольчих товарів третього розряду».