ДЕСЯТИЙ ВИПУСК  МОЛОДШИХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ

ДЕСЯТИЙ ВИПУСК МОЛОДШИХ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ

Здобувачі освіти, які навчались у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Молодша медична сестра з догляду за хворими», 21 липня цього року закінчили навчання. Група «ММС-10» була сформована на замовлення Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.
Швидко промайнули три місяці загальнопрофесійної, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки. Під час навчання особлива увага приділялась вивченню профільних предметів: основи інфекційної безпеки, загальний та спеціальний догляд за хворими, медсестринський процес догляду за хворими.
Свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Молодша медична сестра з догляду за хворими», які отримали наші випускники після успішної здачі державної кваліфікаційної атестації, стануть для них свого роду перепустками для працевлаштування в КНП «Олешанська лікарська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Олешанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.