НАВЧАЄМО ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

НАВЧАЄМО ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

02 червня цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся іспит щодо перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб, які навчались за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки».
Іспит приймала комісія, призначена наказом Управління Держпраці в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області Ігоря Росипайла, членів комісії – завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич, головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Володимира Семчука.
Беручи до уваги вимоги, пов’язані з умовами встановленого карантину, навчання та іспит проводили за змішаною формою: використовували як очну, так і дистанційну форми.
Зазначимо, що навчання посадових осіб з питань охорони праці проводиться на платній основі за кошти фізичних та юридичних осіб по мірі формування групи. До проведення занять залучаються працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області. Після закінчення навчання слухачі отримують посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці.