СЛУХАЧІ ГРУПИ «ПМ-15» ЗАКІНЧИЛИ НАВЧАННЯ

СЛУХАЧІ ГРУПИ «ПМ-15» ЗАКІНЧИЛИ НАВЧАННЯ

У Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 01 червня поточного року державна кваліфікаційна комісія прийняла іспит у слухачів групи «ПМ-15», які навчались за професією «Продавець непродовольчих товарів».
Праця продавця непроста, як може здатися на перший погляд. Вона об’єднує і обслуговування покупців, і різноманітні операції щодо приймання товарів, їх сортування, зберігання, переміщення, підготовку до продажу тощо. А яким терпінням, уважністю, доброзичливістю має володіти справжній професіонал, коли спілкується з покупцями, надає їм необхідну інформацію про той чи інший товар, допомагає їм вибрати потрібну річ…
Педагогічний колектив навчального закладу доклав усіх зусиль, щоби впродовж навчання слухачі оволоділи професійними знаннями та навичками спеціалістів торговельної сфери. Роботодавці магазинів «Палітра», «Меблі», «Зорепад», «Орфей» гостинно надали свої виробничі потужності для проходження слухачами професійно-практичної підготовки. Приємно відзначити, що ці місця виробничого навчання та виробничої практики стануть для наших випускників і робочими місцями, на які слухачі будуть працевлаштовані.