МОЛОДША МЕДИЧНА СЕСТРА З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ – ПРОФЕСІЯ ВІДПОВІДАЛЬНА

МОЛОДША МЕДИЧНА СЕСТРА З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ – ПРОФЕСІЯ ВІДПОВІДАЛЬНА

01 червня цього року закінчили навчання здобувачі освіти групи «ММС-9», які навчались у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на замовлення Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості за професією «Молодша медична сестра з догляду за хворими».
Слухачі успішно засвоїли предмети професійно-теоретичної підготовки, на «відмінно» пройшли професійно-практичну підготовку у Комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Обертинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області. На цьому ж підприємстві вони будуть і працевлаштовані.
Професія молодшої медичної сестри з догляду за хворими потребує жертовності, неабиякого терпіння, відповідальності, витримки та, безперечно, високого професіоналізму. Серце медичної сестри – це невичерпне джерело милосердя, доброти та великодушності. Руки медичної сестри – це споконвічний символ тепла, ніжності та турботи. Віримо, що серця та руки наших випускників щомиті служитимуть кожному, хто потребує особливої уваги та опіки.