ПОКОЇВКА – ПРОФЕСІЯ ГОСТИННОСТІ

ПОКОЇВКА – ПРОФЕСІЯ ГОСТИННОСТІ

14 травня 2021 року здобувачі освіти групи «П-11», які навчались у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Покоївка», успішно закінчили навчання. Державна кваліфікаційна комісія відзначила хороший рівень підготовки майбутніх спеціалістів сфери обслуговування та вручила їм свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації.
Слухачі навчалися за дуальною формою на замовлення роботодавців Яремчанщини, а саме: готельного комплексу «Ворохта», приватної садиби «У Ярослава», готелю «ВЕЛИКА ВЕДМЕДИЦЯ», куди надалі будуть працевлаштовані.
Здобуті під час навчання знання та навички з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки допоможуть слухачам під час роботи в закладах готельних мереж. Адже покоївка – це не лише акуратно застелене ліжко та прибрана кімната. Це цілий комплекс професійних знань з обладнання і технології обслуговування в готелях та туристичних комплексах, досконале знання охорони праці, санітарії і гігієни на підприємствах готельного типу.
Покоївка – професія гостинності, вправно володіючи якою справжні професіонали завжди будуть успішними та затребуваними на ринку праці.

ПОКОЇВКА – ПРОФЕСІЯ ГОСТИННОСТІ