Випуск групи ПД-18

ТЕПЕР МИ ПРОДАВЦІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

07 травня поточного року успішно відбулась державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи «ПД-18», які навчались у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Продавець продовольчих товарів».
Здавалося б, чому ж тут вчитись – ставай та продавай! Проте, коли ми виступаємо в ролі покупця, то бажаємо, щоб обслужили нас професійно та ввічливо. А ще, зазвичай, «засипаємо» продавця «купою» запитань! То ж справжній професіонал у цій справі має мати відповідні навички та знання, як то кажуть – бути на своєму місці.
Товарознавство продовольчих товарів, організація та технологія торговельних процесів, робота з реєстраторами розрахункових операцій, харчова безпека товарів, психологія і етика ділових відносин – ось неповний перелік навчальних предметів, які вивчали майбутні продавці впродовж п’яти місяців. Виробниче навчання та виробничу практику слухачі проходили на відповідних торговельних підприємствах.
Для бажаючих навчатись завжди знайдеться спосіб здобути  знання за будь-яких умов. Свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації «Продавець продовольчих товарів» відкриває перед нашими випускниками нові можливості під час працевлаштування. Адже роботодавець завжди віддасть перевагу добре підготовленому спеціалісту.