НАВЧАЄМО ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ  З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ  ТА ОСНОВНИХ ПОЛОЖЕНЬ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ

НАВЧАЄМО ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ОСНОВНИХ ПОЛОЖЕНЬ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ

З 10 по 16 березня  2021 року Івано-Франківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  проведено навчання слухачів за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки». Навчання проводилось  на платній основі за дистанційною формою  навчання з використанням програми  «Google  Meet». До проведення занять залучались  працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області.

sdr

Знання слухачів з питань охорони праці перевірила комісія, призначена наказом Управління Держпраці  в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області  Ігоря  Росипайла,  членів комісії – завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич та головного державного інспектора Дмитра  Ланківського.

dav

Усі слухачі  серйозно поставились до навчання та продемонстрували комісії відмінні знання з охорони праці.

На даний час у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання орієнтовно 22 березня поточного року.

Детальну інформацію можна отримати за тел. +38 050 823 8069.