ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ З РОБОТОДАВЦЯМИ

ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ З РОБОТОДАВЦЯМИ

18 лютого поточного року провідний інженер з охорони праці Івано-Франківського центру професійно технічної освіти державної служби зайнятості Вітовська М.Ю. прийняла участь у засіданні круглого столу з роботодавцями на тему: «Спільна діяльність служби зайнятості та роботодавців регіону щодо сприяння зайнятості населення», який проводився у Тисменицькій районній філії Івано-Франківського обласного  центру зайнятості

Директор Тисменицької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Данилюк П.В. доповів присутнім про співпрацю служби зайнятості з органами самоврядування та роботодавцями щодо сприяння зайнятості населення. Запрошені голови Тисменицької, Ямницької, Єзупільської, Лисецької, Загвіздянської, Угринівської об’єднаних територіальних громад відзначили цікаву і змістовну програму заходу.

Із запрошених виступила головний інспектор відділу з питань гігієни та експертизи умов праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області  Острижнюк О.І., яка зупинилася на питанні легалізації зайнятості та заробітної плати.

Вітовська Марія Юріївна ознайомила учасників засідання із низкою послуг, що надає здобувачам освіти Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, зокрема розповіла про  організацію професійного навчання на замовлення роботодавців та підвищення кваліфікації за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки», ознайомила з основними питаннями, що передбачені програмою вказаних курсів.