НАВЧАННЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ  З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

НАВЧАННЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

З 04 по 10 лютого 2021 року Івано-Франківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  проведено навчання слухачів за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки». Навчання проводилось  на платній основі за змішаною формою навчання. До проведення занять залучались  працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області.

Знання слухачів з питань охорони праці перевірила комісія, призначена наказом Управління Держпраці в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – завідувача сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Сергія Кернякевича, членів комісії – завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич, головного державного інспектора Дмитра Ланківського.

Після успішно зданого іспиту слухачі отримали посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці.

На даний час у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання орієнтовно 22 лютого поточного року.

Детальну інформацію можна отримати за тел. +38 050 823 8069.