КАСИРИ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАЛУ ПОТРІБНІ ЗАВЖДИ

КАСИРИ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАЛУ ПОТРІБНІ ЗАВЖДИ

Потреба у фахівцях цієї професії постійно зростає, адже торгівля охоплює практично усі види діяльності людини і вже зараз неможливо уявити існування людини без електронно-обчислювальних машин.
Оскільки у сфері обслуговування населення застосовуються реєстратори розрахункових операцій, електронні контрольно-касові апарати, касирам торговельних залів необхідно знати їхню будову, підготовку до роботи, поточну роботу, виконання заключних операцій на РРО, крім цього касир повинен забезпечувати фінансову бездоганність операцій з грошима, професійно та якісно обслуговувати покупця з дотриманням правил торгівлі.
Для того щоб підготувати висококваліфікованого касира торговельного залу викладачі та майстри виробничого навчання Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості при організації навчального процесу використовують різні інноваційні технології.
Нещодавно згідно навчального плану розпочалось виробниче навчання слухачів групи КТЗ-14. Після проведеного вступного інструктажу слухачі безпосередньо на робочому місці набувають практичних вмінь та навичок в комплексі, які дадуть можливість в майбутньому бути конкурентноспроможним на ринку праці і легко знайти роботу.