У НОВИЙ РІК – З НОВОЮ ПРОФЕСІЄЮ

У НОВИЙ РІК – З НОВОЮ ПРОФЕСІЄЮ

 

08 грудня 2020 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості закінчили навчання слухачі групи «ПМ-14», які впродовж п’яти місяців навчались за професією «Продавець непродовольчих товарів». Державна кваліфікаційна комісія відзначила хорошу підготовку майбутніх професіоналів сфери обслуговування і з радістю вручила їм свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Продавець непродовольчих товарів третього розряду».

Бути працівником сфери обслуговування – справа нелегка і відповідальна, потребує професійних знань та навичок. Тому робочий навчальний план передбачає не лише вивчення предметів загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки, а й професійно-практичну підготовку, яка дозволяє закріпити здобуті знання на робочих місцях. Зокрема, ми вдячні керівництву магазинів «Євро Сток» та «Малятко» за надану можливість проходження на їх базі виробничого навчання та виробничої практики нашими випускниками.

Підготовлений фахівець, який успішно володіє знаннями з товарознавства непродовольчих товарів, організації і технології торговельних процесів, психології та етики ділових відносин, а також успішно пройшов професійно-практичну підготовку у спеціалізованих закладах, завжди має більшу можливість вдалого працевлаштування і на ринку праці буде затребуваний в першу чергу.