ЗДОБУВАЄМО ПРОФЕСІЮ  ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

ЗДОБУВАЄМО ПРОФЕСІЮ ПРОДАВЦЯ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

08 грудня  поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на замовлення Долинської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості розпочали навчання слухачі групи «ПД-18» за професією «Продавець продовольчих товарів».

Що не кажіть, а професія продавця серед усіх затребуваних займає своє чільне місце. Як ми, покупці, такі допитливі, вимогливі, перебірливі, а часом ще й вибагливі, можемо обійтись без тих, хто при виборі потрібного нам товару стає для нас і маркетологом, і товарознавцем, і психологом, і  порадником. Буває важко зорієнтуватись у тому різноманітті товару, який рясніє на поличках у сучасних магазинах, і до наших послуг завжди привітні, ввічливі, знаючі професіонали. Проте, щоб догодити покупцеві, треба бути дійсно справжнім професіоналом, а для цього мають бути і професійні знання.

Попереду у наших слухачів п’ять місяців теоретичної і практичної підготовки, виробниче навчання та виробнича практика на робочих місцях у торгівельних закладах. Встановлений в Україні карантин не має стати на заваді здобуття професії: колектив ЦПТО ДСЗ успішно використовує методи як дуального, так і дистанційного навчання з метою надання необхідних знань і навичок майбутнім професіоналам своєї справи.