МОЛОДША МЕДИЧНА СЕСТРА З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ –   ЦЕ НЕ ПРОСТО ПРОФЕСІЯ

МОЛОДША МЕДИЧНА СЕСТРА З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ – ЦЕ НЕ ПРОСТО ПРОФЕСІЯ

15 жовтня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся сьомий випуск слухачів, які навчалися за професією «Молодша медична сестра з догляду за хворими».

Професія медичної сестри є однією з найважливіших і найвідповідальніших серед усіх медичних професій, а тим паче зараз, коли ми перебуваємо в умовах карантину. Догляд за хворими потребує ретельної підготовки із основ медичних знань та фармакології. Професіоналізм, відповідальність, милосердя, вміння вчасно і якісно надати медичну та психологічну допомогу хворим, підтримати їх у важких, а іноді і в безнадійних станах – ось неповний перелік якостей справжнього професіонала у цій сфері.

Слухачі групи «ММС-7» відповідально віднеслись до вивчення своїх професійних обов’язків, упевнено пройшли кваліфікаційну атестацію і, отримавши свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Молодша медична сестра з догляду за хворими», впевнено ступають на нелегку стежину служіння людям.

Медсестра – це не просто професія, це стан душі. Тож нехай будуть світлими Ваші душі і благословенною нелегка жертовна праця медичної сестри.