Сьогодні наші випускники – касири торговельного залу

Сьогодні наші випускники – касири торговельного залу

29 вересня цього року в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ відбувся випуск слухачів, які навчалися за професією «Касир торговельного залу».
Професія касира торговельного залу одна із найпоширеніших, адже більшість торговельних підприємств не обходяться без таких спеціалістів.
Касир торговельного залу виступає в якості посередника між покупцем і виробниками товарів, здійснює розрахунки з покупцями за допомогою сучасних технічних засобів, а саме: пристроїв для рахування і сортування грошей, детекторів валют, зчитувачів штрих-кодів, новітніх касових апаратів, автоматизованих систем розрахунків з покупцями тощо. Касир торговельного залу повинен знати правила торгівлі, закон про захист прав споживачів, а також добре володіти правилами та етикою професійного спілкування з покупцями. Від якості його роботи залежить довіра і пошана покупців до обраного магазину.
Саме такі знання для виконання своїх професійних обов’язків отримали слухачі групи «КТЗ-13» упродовж навчання у нашому навчальному закладі.
Тож бажаємо нашим випускникам успішного працевлаштування, задоволення від роботи, постійно працювати над підвищенням свого професійного і технічного рівня.