Випуск групи ММС-6
(22.07.2020)

ЦЯ ГУМАННА ПРОФЕСІЯ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ З ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ

22 липня цього року відбулась державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи «ММС-6», які навчались у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  професії «Молодша медична сестра з догляду за хворими» за направленнями Рожнятівської та Тлумацької районних філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Перерва у навчанні через запровадження карантину не завадила майбутнім молодшим медсестрам успішно здати іспит на професійність і продемонструвати відмінні знання і практичні навички під час догляду за хворими. 15 чарівних «ангелів у білих халатах» поповнять ряди тих професіоналів, які, жертвуючи власним здоров’ям, рятують здоров’я хворих, іноді навіть безнадійних.

Неоціненна невтомна, віддана, гуманна  праця медичних сестер з догляду за хворими  –  і в день, і в ночі біля ліжка хворого, якому так потрібні не лише професійні знання, а насамперед увага, тепло, лагідне слово, щира усмішка, які вселяють в стражденні серця віру у завтрашній день.