ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ РОЗПОЧАЛАСЬ

ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ РОЗПОЧАЛАСЬ

У липні, ось уже кілька років поспіль, в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання для бажаючих оволодіти професією з обслуговування котелень. Цьогоріч, за направленнями Коломийської міськрайонної, Косівської, Рожнятівської, Рогатинської, Надвірнянської та Городенківської районних філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості, сформовано три групи здобувачів освіти за професією «Оператор котельні».

Умови, що склались у зв’язку з запровадженням карантину, сприяли використанню в процесі навчання не лише очної, але й поширеної зараз дистанційної форми навчання. Для цього працівниками Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ розроблені спеціальні освітні програми та плани, на основі яких кваліфіковані викладачі проводитимуть навчання майбутніх спеціалістів з обслуговування котелень.

Професія оператора котельні досить відповідальна і потребує спеціальних знань і навичок. Завдання нашого закладу впродовж трьох місяців докласти всіх зусиль, щоб новий опалювальний сезон слухачі розпочали вже справжніми професіоналами своєї справи.