Екскурсійно-практичне заняття в умовах виробництва

Екскурсійно-практичне заняття в умовах виробництва

Із збільшенням потоку туристів на Прикарпатті виникає гостра потреба у фахівцях готельно-ресторанних послуг, зокрема працівників номерного фонду та служби прийому та розміщення. Саме покоївки створюють затишну та безпечну атмосферу для проживання гостей готелю.

12 листопада 2019 року майстром виробничого навчання Олександрою Давиденко було проведено заняття виробничого навчання для слухачів групи П-9 Івано-Франківського центру професійно-технічного навчання державної служби зайнятості на базі готельно-ресторанного комплексу Reikartz парк готель.

В готельно-ресторанному комплексі слухачів зустріли керуюча готелем Іванна Стефінів та менеджер служби прийому та розміщення Уляна Брус, розповіли історію створення та особливості функціонування готелю.

Для слухачів, котрі навчаються за професією «Покоївка», заняття проводилось у конференц-залі готелю та безпосередньо у службі номерного фонду, де відпрацьовувались практичні навички роботи. В ході навчання розглядались операційні стандарти служби номерного фонду, зокрема стандарти прибирання номерного фонду мережі готелів Reikartz. Разом із майстром в/н О. Давиденко розглянули засоби та інвентар для прибирання у готелях, що пропонується на українському ринку та використовуються в Reikartz Парк Готелі. Разом із покоївками готелю комплектували візок покоївки та інспектували прибрані номери.

Екскурсія видалась надзвичайно пізнавальною, оскільки досвідчені працівники поділились досвідом роботи, особливостями прибирання заселених номерів та номерів зі статусом «Не турбувати», технологією щоденної перевірки номера, особливостями прибирання різних поверхонь з використанням професійних засобів. Слухачі не тільки довідались про організацію роботи служби номерного фонду, але й ознайомились із корпоративними стандартами мережі готелів Reikartz.

Завдяки проведенню занять на виробництві слухачі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості отримують знання та навички підкріплені досвідом роботи сучасних готельно-ресторанних комплексів європейського типу. Висловлюємо щиру подяку адміністрації готелю за сприяння в організації та проведенні заняття на виробництві.