Продавці продовольчих товарів закінчили навчання

Продавці продовольчих товарів закінчили навчання

Сьогодні 4 листопада в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  відбувся п’ятнадцятий випуск  слухачів, які навчались за професією «Продавець продовольчих товарів». Позаду чотири місяці навчання, які надали можливість колишнім безробітним опанувати нову професію.  Нинішній працівник торгівлі –  ініціативна, професійно освічена людина. Його праця складна, об’єднує обслуговування покупців, різноманітні операції щодо приймання товарів, їх сортування, зберігання переміщення, підготовку до продажу і т. ін. Необхідні висока емоційна стійкість, працездатність, оперативність, добре розвинена пам’ять, витримка, артистичність тощо. Професія продавця і надалі залишається затребуваною та популярною.

Кваліфікаційна комісія високо оцінила знання майбутніх продавців та з радістю вручила їм свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Продавець продовольчих товарів третього розряду».

Навчання у ЦПТО ДСЗ – це лише старт для майбутніх професіоналів. Попереду наполеглива, відповідальна праця, а як наслідок – можливість кар’єрного росту.