Щасливих професійних доріг нашим випускникам-адміністраторам!

Щасливих професійних доріг нашим випускникам-адміністраторам!

09 серпня 2019 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості закінчили навчання слухачі групи «А-15», які навчалися за професією «Адміністратор». З цієї нагоди у центрі ПТО ДСЗ гамірно і святково.  А ще для всіх приємною несподіванкою став приїзд директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка. Саме для безпосереднього спілкування із випускниками, для того, щоб почути враження про умови навчання, проходження практики та перспективи подальшого працевлаштування, щоб в подальшому при організації інших груп врахувати зауваження та пропозиції щодо покращення умов навчання в навчальному закладі, приїхав обласний керівник. А ще Василь Дмитрович побажав усім слухачам успіхів при здачі державної кваліфікаційної атестації. Після успішної здачі  іспиту слухачам, вручені свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Адміністратор». 15 майбутніх професіоналів підтвердили свої знання та навички, набуті у навчальному закладі під час їх п’ятимісячного навчання.

26 лютого цього року слухачі вперше переступили поріг навчального закладу в статусі безробітних громадян, які перебувають на обліку у філіях Івано-Франківського ОЦЗ. День за днем, заняття за заняттям на уроках загальнопрофесійної, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки змінювався їх погляд і на саме навчання, і на майбутню професію. Цікавими, змістовними, повними інформаційних новинок були наповнені уроки у майстра виробничого навчання Олександри Давиденко. Слухачі досконало поринули у світ інформаційних технологій на уроках Галини Сметанюк. Надовго запам’ятаються уроки Віри Шутки з предмета «Українська ділова мова», на яких вони побували у світі нашої чудової, співучої української мови, навіть, якщо вона і ділова. Викладач Юлія Гриник прививала майбутнім адміністраторам любов до планування, організації і технології управління персоналом підприємства. Наповнені професійним спокоєм і легкістю спілкування були уроки з «Основ професійної етики та психології роботи з людьми» у викладача Світлани Марчук. Стати справжніми професіоналами своєї справи навчались у викладачки Ольги Сміляк на уроках іноземної мови за професійним спрямуванням.

Слухачам доброю підмогою у навчанні стали екскурсії, організовані в рамках навчальних планів та програм, у провідні готелі та заклади міста і регіону: готель «Надія», бутік-готель «Фонтуш», заклади розміщення, які входять до міжнародних готельних мереж  Radisson Blu Hotel та Reikarz Hotel Group (готелі Radisson Blu Resort, Bukovel та Reikartz Парк Готель, Івано-Франківськ), Гостинний двір «Забава» та Салон краси “Cocos Beauty Space”.

Майбутні адміністратори Оксана Бублінська, Марія Вахняк, Наталя Гвоздянчук, Галина Данів, Юлія Дубей, Володимир Іванишин, Ірина Кирдяк, Наталя Козицька, Ольга Литвиненко, Уляна Макаро, Олена Павлів, Яна Панюшкіна, Юлія Соловій, Марина Тодорова, Наталя Шица щиро подякували директору Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ Марії Гопайнич за відмінну організацію навчального процесу, за професійний підбір викладачів, за той незабутній час у їхньому житті, що, сподіваємось, змінить їхнє життя і дасть старт професійному зростанню. У добру путь, дорогі випускники.