ВИПУСК МАЙБУТНІХ ПІДПРИЄМЦІВ

ВИПУСК МАЙБУТНІХ ПІДПРИЄМЦІВ

08 лютого 2019 року в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завершилося навчання слухачів групи «ОМП-195», які навчалися за напрямом «Основи малого підприємництва». Зареєстровані безробітні, які виявили бажання відкрити власну справу, отримають одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.».

Успішне втілення бізнес-ідеї в першу чергу залежить від вивчення ринку праці. Свої ніші у сфері надання різноманітних послуг віднайшли слухачі Кернякевич З.Б. («Відкриття інформаційного центру «DIAMANTSERVIS», м.Івано-Франківськ); Абрам’як В.В. («Діяльність у сфері ІТ послуг», м.Коломия); Богославець В.І. («Ріелторські послуги», м.Івано-Франківськ); Родчук М.М. («Надання юридичних послуг», м.Яремче); Медведенко О.А. («Надання бухгалтерських послуг та консультування з питань оподаткування звільнених військовослужбовців та учасників АТО, які здійснюють підприємницьку діяльність», м.Івано-Франківськ); Йоник Н.М. («Надання послуг у сфері манікюру». м.Городенка); Бабюк Є.Г. («Надання послуг у сфері швидкого харчування», м.Коломия).

Салон краси відкриває у м.Івано-Франківську Мерковський А.С., виготовленням рекламної та сувенірної продукції на Коломийщині займатиметься Червінський В.Є.

Слухачі із м.Коломиї Бортейчук С.С. та Чабанюк О.Р. свої професійні здібності реалізовуватимуть у наданні послуг щодо електромонтажних робіт, а Матійчик І.В. – у наданні послуг з шиномонтажу коліс легкових автомобілів. «Монтаж систем водяного обігріву «тепла підлога» – тема бізнес-плану Фіцика Я.Т. (м.Івано-Франківськ).».

Гаврон В.І. з м.Долина вважає перспективною галуззю тваринництва саме кролівництво, так як воно забезпечує населення дієтичним м’ясом, продукує хутро і пух. Для його колеги Остащука М.М. привабливою бізнес-ідеєю є організація на Долинщині власної лісопилки.

У м.Калуш незабаром «побачить світ» газета «Рідне місто», засновником, видавцем і головним редактором якої буде Кучерак М.Б. Свої творчі та професійні здібності він бажає втілити саме у видавництво друкованого засобу масової інформації.

Якісні стоматологічні послуги клієнтам пропонують надавати лікарі-стоматологи Липчук Б.М. на Косівщині, Кічула А.Р. на Рогатинщині, Сенишин О.Ю. у м.Івано-Франківськ.

Наш колектив щиро бажає майбутнім підприємцям терпіння, наснаги, сили та удачі у втіленні таких цікавих бізнес-ідей.