ПРОПОНУЄМО НАВЧАННЯ

У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПТО ДСЗ

ПРОПОНУЄМО НАВЧАННЯ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПТО ДСЗ

Однією із соціальних послуг, які надає служба зайнятості, є професійне навчання безробітних. Для такого навчання у нашому регіоні використовується навчальна база Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. У переліку послуг служби зайнятості, що передбачають вирішення питання зайнятості безробітних, профорієнтаційна робота займає одне з перших місць.

01 лютого поточного року Івано-Франківський міський центр зайнятості в особі Вікторії Пацаган, фахівця з питань зайнятості ІІ категорії відділу активної підтримки безробітних, організував для громадян, які перебувають на обліку у центрі зайнятості, черговий профорієнтаційний груповий захід – профорієнтаційну екскурсію у Івано-Франківський центр ПТО ДСЗ.

Навчальний заклад з радістю відкриває двері усім бажаючим пройти професійну підготовку, перепідготовку чи підвищення кваліфікації. Ми пропонуємо не лише навчання на короткотермінових курсах цільового призначення. Скористатись послугами ЦПТО ДСЗ можуть і ті безробітні, які вирішили відкрити власну справу, і ті, хто виявив бажання здобути професії адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, машиніст (кочегар) котельні, оператор котельні, покоївка чи молодша медична сестра з догляду за хворими.

Майстер виробничого навчання Олександра Давиденко, використовуючи сучасні інформаційні технології, ознайомила присутніх з можливостями навчального закладу, презентувала професії, які можна здобути у Івано-Франківському ЦПТО ДСЗ.