НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ПОКОЇВОК

НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ПОКОЇВОК

Одним із пріоритетних напрямів розвитку національної культури та економіки нашого краю є розвиток туристичної галузі, що зумовлює необхідність підготовки відповідних кваліфікованих спеціалістів для роботи у цій сфері.

30 січня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочали навчання слухачі групи «П-7» за професією «Покоївка». Впродовж 2,5 місяців майбутні професіонали проходитимуть окрім загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки ще й професійно-практичну підготовку у відповідних закладах готельного типу області. Адже кваліфікована покоївка має володіти відповідними навиками та вміннями – бездоганно наводити та підтримувати чистоту і порядок в номерах готелю, замінювати постільну білизну, прибирати ліжка, стежити за роботою електроприладів, виконувати свою роботу без шуму, охайно та швидко. Одним словом, покоївка створює комфортні умови проживання клієнтів готельного закладу, аби вони почували себе, як удома.

Справжніми професіоналами своєї справи самотужки стати важко. Навчання у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є доброю нагодою для здобуття обраної слухачами цієї затребуваної професії.