ВИПУСК ПОКОЇВОК

ВИПУСК ПОКОЇВОК

09 листопада цього року відбувся випуск слухачів групи «П-6», які навчалися у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Покоївка». Успішно склавши іспит державній кваліфікаційній комісії на підтвердження здобутих професійних знань, слухачі отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Покоївка першого розряду».

Проста на перший погляд професія, проте потребує відповідних навичок, знань та вміння. Протягом двох місяців слухачі навчались виконувати досить відповідальну роботу, від якої залежить імідж та успіх готелю: здійснювати прибирання номерів, замінювати постільну білизну, прибирати ліжка, стежити за роботою електроприладів тощо. Спілкуватись з клієнтами необхідно на високому культурному рівні, виконувати свою роботу без шуму, охайно та швидко. Одним словом, покоївка створює такі комфортні умови проживання клієнтів у готельних закладах, аби вони почували себе, як удома.

Справжніми професіоналами своєї справи самотужки стати важко. Тож запрошуємо всіх бажаючих на навчання у Івано-Франківський центр ПТО ДСЗ.