ВИПУСК ОПЕРАТОРІВ КОТЕЛЕНЬ

ВИПУСК ОПЕРАТОРІВ КОТЕЛЕНЬ

На сьогоднішній день опалювальне обладнання стрімко розвивається. Цього вимагають нові потреби і завдання з обігріву приміщень різного призначення. Для якісного і професійного обслуговування систем опалення, а зокрема, котелень, потрібні спеціалісти з відповідними знаннями та навичками.

У Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 10 жовтня поточного року відбулась державна кваліфікаційна атестація слухачів групи «ОК-3», які навчалися за професією «Оператор котельні». Професія оператора котельні пов’язана з об’єктами підвищеної небезпеки, а тому дуже важливо, щоб спеціалісти-професіонали могли підтримувати безпечне функціонування котельних установок. Для цього під час навчання особлива увага приділялась вивченню методів роботи та експлуатації котельних установок, правил нагляду за ними, основ пожежної та електробезпеки тощо.

Державна кваліфікаційна комісія відзначила добру підготовку слухачів та вручила їм свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Оператор котельні третього розряду».