ВИПУСК МАШИНІСТІВ (КОЧЕГАРІВ) КОТЕЛЕНЬ

ВИПУСК МАШИНІСТІВ (КОЧЕГАРІВ) КОТЕЛЕНЬ

05 жовтня поточного року закінчили навчання слухачі групи «МК-2», які навчалися у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Машиніст (кочегар) котельні».

Протягом трьох місяців вони здобували знання та навички, необхідні для обслуговування котлів на твердому паливі. Державна кваліфікаційна комісія відзначила хороші знання слухачів із предметів загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки: будова, принцип дії та правила експлуатації котлів; склад та характеристика палива; контрольно-вимірювальні прилади та автоматика; охорона праці при обслуговуванні котлів тощо. Особлива увага приділялась професійно-практичній підготовці, під час якої майбутні спеціалісти з обслуговування котелень проходили виробничу практику та виробниче навчання.

Свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Машиніст (кочегар) котельні третього розряду» надасть право слухачам працевлаштуватись на підприємствах теплових мереж, у лікувальних установах навчальних закладах, дитячих садках та ін.