ВИПУСК АДМІНІСТРАТОРІВ

ВИПУСК АДМІНІСТРАТОРІВ

Для управління організацією необхідний кваліфікований фахівець – адміністратор, який має вміло керувати нею, виробничими процесами, а також професійно розподіляти роботу серед персоналу компанії.

Зареєстровані безробітні громадяни можуть оволодіти професією адміністратора, навчаючись у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. 07 серпня поточного року у навчальному закладі відбулась державна кваліфікаційна атестація майбутніх професіоналів, які успішно пройшли загальнопрофесійну, професійно-теоретичну та професійно-практичну підготовки для оволодіння професією адміністратора. Протягом п’яти місяців слухачі групи «А-13» вивчали внутрішні і зовнішні процеси діяльності підприємства, основи правових знань, галузевої економіки та підприємництва; навчались тонкощам рекламного маркетингу і дизайну, управління персоналом.

Для вирішення різних конфліктних ситуацій, які виникають в процесі роботи з клієнтами, слухачам знадобляться набуті знання з професійної етики і естетики, психології роботи з людьми, організації обслуговування відвідувачів.

Кваліфікаційна підготовка майбутніх фахівців неможлива без відпрацювання вмінь і навичок в умовах практичної діяльності: в процесі виробничого навчання слухачі вдосконалювали функції адміністратора в об’ємі, до якого були підготовлені за весь попередній період навчання.

Державна кваліфікаційна комісія відзначила хорошу підготовку слухачів, побажала їм успішної професійної реалізації.