ЗВІТ ДИРЕКТОРА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

26 січня 2018 року відбулися збори трудового колективу Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Основне питання, яке було розглянуто, це звіт директора навчального закладу Гопайнич М.Г. про діяльність Центру за 2017 рік.

Під час звіту директор зазначила, що пріоритетними завданнями у 2017 році були: організація та забезпечення навчально-виробничого процесу, покращення якості освітніх послуг, провадження інноваційних технологій при підготовці та підвищенні кваліфікації слухачів, подальший розвиток матеріально-технічної бази, ліцензування нових професій, розширення бази підприємств для проходження слухачами виробничого навчання та виробничої практики, подальша співпраця з роботодавцями.

Гопайнич М.Г. також наголосила на результатах діяльності закладу за 2017 рік. Всього закінчили навчання 2660 слухачів. Із них: професійно-технічне навчання – 141 особа, підвищення кваліфікації за напрямками – 2530 осіб, з інших областей навчалася 661 особа (Закарпатська – 226, Тернопільська – 81, Хмельницька – 149, Чернівецька – 205), за кошти Фонду загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття – 2590 безробітних, за кошти юридичних або фізичних осіб – 81 особа.

Директор підкреслила основні досягнення навчального закладу за 2017 рік, а саме: виконання запланованих обсягів на 98,5%; укладено довготривалі угоди про співпрацю з роботодавцями; ліцензовано нові професії – машиніст (кочегар) котельні та оператор котельні; розпочали навчання за кошти фізичних та юридичних осіб; рівень працевлаштування після закінчення навчання становить 99,3%.

За результатами таємного голосування роботу директора Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Гопайнич М.Г. визнано доброю.

Із зростанням кількості готелів, кафе, ресторанів, супермаркетів зросла і актуальність професії адміністратора. Будь який з цих закладів бажає мати серед своїх кадрів професіоналів високого рівня і якості обслуговування. То ж щоб здобути таку цікаву та затребувану професію адміністратора запрошуємо бажаючих на навчання у наш заклад,