ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛІВ МІСТА МАЙБУТНІХ ПРОФЕСІОНАЛІВ

ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛІВ МІСТА МАЙБУТНІХ ПРОФЕСІОНАЛІВ

В рамках навчальних планів та програм Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 19 березня 2019 року відбулася екскурсія для слухачів професії «Адміністратор».
Під час екскурсії слухачі разом із майстром виробничого навчання Олександрою Давиденко відвідали провідні готелі міста – готель «Надія», бутік-готель «Фонтуш».

В готелі «Надія» познайомились з власним виробництвом, номерним фондом, ресторанним господарством, основами роботи служби прийому та розміщення. Приємною несподіванкою була дегустація продукції власного виробництва – дому м’ясних делікатесів та кондитерського дому. Надзвичайно зацікавила слухачів розповідь про створення та особливості функціонування готелю, зокрема, впровадження європейських стандартів у роботу закладу. Приємно вразила гостинність персоналу та любов до обраної професії.

В бутік-готелі «Фонтуш» слухачі насолоджувались духом старої Австрії, елегантним інтер’єром номерів, високим рівнем обслуговування.
Урок-екскурсія дала можливість слухачам ознайомитись з умовами роботи адміністраторів та мотивувала до поглибленого навчання, щоб стати хорошим фахівцем у сфері обслуговування.